Brochures, folders, leaflets, catalogen en magazines

Een bedrijfsbrochure, het visitekaartje van uw onderneming

Het lijkt misschien niet meer van deze tijd maar bedrijfsbrochures of productfolders zijn nog steeds brandend effectief. Ze zijn minder vluchtig en dus de perfecte tool om potentiële klanten op een voor hun gepast moment in alle rust te overtuigen. U zet hierbij best in op professionaliteit en geloofwaardigheid zonder toeters en bellen.

Met een brochure kunt u uw klanten of relaties informeren en overtuigen. Als de inhoud en het ontwerp van die brochure doordacht zijn, tenminste. Een brochure straalt immers het imago van uw bedrijf uit.

Uw brochure kan bovendien voor vele doeleinden dienen. Ten eerste kan een brochure uw bedrijf kort en bondig voorstellen. Waar staat u voor? Hoe gaat u te werk? Wat is uw filosofie? Een brochure kan ook als prospectiemateriaal dienen, als ondersteuning van de verkoop of als bijlage bij offertes.

PopCom staat garant voor stijlvolle corporate of productbrochures. Bij het ontwerp van een brochure buigen we ons over verschillende belangrijke aspecten. Eerst focussen we op de inhoud: de teksten, of ‘copywriting’. Eens deze teksten goedgekeurd zijn laten we onze creativiteit de vrije loop in de vormgeving. We stemmen de lay-out af op uw huisstijl, verzorgen als gewenst de fotografie en gieten dit alles in een verzorgde en stijlvolle brochure. Dan rest ons nog één ding te doen, en dat is het drukwerk.

Wenst u een drieluik waar u nog aparte fiches in kunt toevoegen? Of geeft u de voorkeur aan een uitgebreide folder met speciale afwerking zoals vernis, diepdruk, uitkap? Wij bieden u de perfecte oplossing en de beste leverancier!
 

Leaflet of brochure?

De keuze voor leaflet, folder of brochure hangt af van de investering voor de klant en de impulsiviteit waarmee uw product of dienst wordt aangekocht. Is de prijs relatief laag moet u de klant niet 3 keer overtuigen. In een leaflet of folder zet U de voordelen van uw product in de verf en bespreekt kort uw belangrijkste verkoopsargumenten. Bij een grotere aankoop kan u in een brochure meer technische gegevens en achtergrondinformatie geven. Zo kan uw klant uw product analyseren en geeft u hem de gelegenheid om te vergelijken.
 

Een cataloog, voor het bredere aanbod.

Als u uw volledig gamma in detail wil voorstellen dan kiest u voor een cataloog. Alle informatie netjes en overzichtelijk weergegeven, zo ziet uw klant voor elk product de perfect toepassing.
 

Magazines, ongedwongen klantenbinding.

In een magazine is een terugkerende publicatie waarin u meer randinformatie kwijt kan. Wilt u uw klanten op de hoogte houden van evenementen, tijdelijke acties en/of wijzigingen of plannen binnen van uw bedrijf dan kan u ze met een magazine op een losse ongedwongen manier informeren en intussen toch aan klantenbinding doen.

Popfolio

De Steiger is het cultuurcentrum van de stad Menen. Met heel wat tentoonstellingen, optredens, cursussen en voorstellingen wordt CC De Steiger druk bezocht.

Een duidelijke website mocht voor...

Lees meer
Saro verpakkingen
webdesign, website

Het Brugse Saro is gespecialiseerd in verpakkingen voor chocolatiers, patissiers en luxe-verpakkingen tout-court. Personaliseren? Graag! Eigen design of uniek verpakkingsontwerp? Super! Alles kan...

Lees meer
Aluform
advertising, corporate identity, huisstijl, logo, mobile website, responsive design, seo, webdesign, website

Aluform, een toonaangevend familiebedrijf gespecialiseerd in aluminium-balustrades, onderscheidt zich al jaren door zijn gedrevenheid naar kwaliteit en service. Een visie die Popcom als vaste...

Lees meer
't Rusteel
advertising, folders & brochures, huisstijl, identity, print

’T Rusteel, een restaurant met een passie voor bier.

Na de volledige branding verzorgd te hebben van hun partner, Brouwerij Gulden Spoor, mocht PopCom de menukaart van het restaurant onder...

Lees meer
Dewilde Engineering
folders & brochures, webdesign, website

Dewilde Engineering uit Ieper is een gevestigde waarde in machinebouw en robotica. Het mag enkele grote namen tot zijn klanten rekenen.


Dewilde rekende van hun kant op PopCom om hun website...

Lees meer
Nusect Bvba
webdesign, website

PopCom ontpopte onlangs de nagelnieuwe website van Nusect. Onze nieuwe realisatie kan zoals steeds heel wat puike adelbrieven voorleggen:

100% responsive design, professionele fotografie, een...

Lees meer
Emma
responsive design, webdesign, website

Emma Nutrition staat voor Electronical Milk Mother Application.
Ze leveren complementaire diervoeders in allerlei vormen. Dankzij hun knowhow en de mogelijkheden tot het maken van tabletten en...

Lees meer
Soenen Verzekerjedirect
webdesign, website

Soenen Verzekeringen beschikt over 4 vestigingen: Poperinge, Ieper, Nieuwpoort en Brussel. Popcom kreeg de opdracht om een aparte website te voorzien waarop hun klanten snel simulaties kunnen...

Lees meer