Download onze whitepapers en cases : state-of-the art offline en online tools

Branding : Onze werkwijze bij concepting en conceptontwikkeling

Ontwikkeling-Webdesign : Ons stappenplan bij het maken van een website of webapplicatie

Case : Conceptontwikkeling - Graphic Design - Unitron Connect - Purpose-built IoT

Case : Website, Webportal B2B - Branding Johansson - Fabrikant-Instalateur/Dibitributeur Televisie Apparatuur


image

Chatbot - De toekomst

De populariteit van chatbots is de laatste jaren enorm gestegen en ook de vooruitzichten zien er even rooskleurig uit. De bedrijfswereld investeert daarom nu al in groten getale in deze technologie. 


Chatbots helpen u om veelvoorkomende product- en/of bedrijfsspecifieke vragen en antwoorden te informatiseren en te optimaliseren. U kan de vragen en antwoorden zelf aanmaken en verbeteren. Deze inhoud beheert u namelijk zelf en zal net als uw bedrijf en haar producten uniek zijn. Op die manier zullen werknemers zich uiteindelijk meer kunnen focussen op andere, minder frequente vragen, wat een efficiënter gebruik van tijd en middelen voor uw bedrijf betekent. 


Hoe meer de chatbot uw klanten kan bijstaan met zijn persoonlijke hulp, des te beter en sneller hij zal worden. De chatbot is uw nieuwe rechterhand.  

Johansson website design -portaal - branding B2B - webcataloog https://johansson.be/

  • stijlvolle look & feel - UI- UX - webarchitectuur en navigatie
  • dynamisch content blokken en pagina's zelf eenvoudig te layouten
  • uitgebreide E-Cataloog voor installateurs en dealers
  • call-to-action banners  alsook  logging acties 
  • download rubriek voor documenten en logging items
  • portaal toegang voor geauthentificeerde gebruikers of contacten
Interesse in installateur en dealer website of webportaal! Demo ?

Unitron Connect - Purpose-built IoT - Conceptontwikkeling - Graphic Design

Unitron Connect maakt uw IoT-project tot een succes. Met zijn eigen onderzoekscentrum, productiefaciliteit, kwaliteitscontrole en validatielabs zet Unitron Connect zich in om waarde toe te voegen aan uw use case. 


Unitron Connect maakt deel uit van de UnitronGroup, een familiebedrijf die wereldwijd telecommunicatie-, multimedia- en Internet of Things-toepassingen ontwikkelt, produceert en verkoopt. Conceptonwikkeling is erg belangrijk om u als bedrijf te onderscheiden. 


Unitron Connect koos PopCom uit voor de uitwerking van hun nieuwe concept, profilering en positionering. We werkten unieke beeldconcepten en nieuwe slogans uit die het technische aspect van de producten en technologieën van Unitron Connect mooi presenteren.

image

Stappenplan website - webapplicatie

De creatie van een professionele en stijlvolle website laat u beter over aan een specialist. Elk project vereist immers een specifieke aanpak. De kwaliteit en het succes van een website hangen niet alleen af van het webdesign, maar ook van de gebruiksvriendelijkheid. Wij zoeken voor elk probleem, hoe complex ook, een pasklare oplossing. We bouwen uw website of applicatie op van A tot Z en nemen de hosting en het onderhoud ook voor onze rekening…. 

image

Stappenplan concepting - conceptontwikkeling - branding

Je wilt een product of dienst lanceren en hebt talloze ideeën over hoe je dit wilt communiceren. Starten met een idee en eindigen met een volledig en rijp project: dat is wat je mag verwachten van conceptontwikkeling.


Creatieve, conceptuele en strategische denkwijzen met straffe uitvoering. Zomaar in het wilde weg communiceren heeft geen zin, dat beseft u zelf ook. U wil dat uw product de aandacht trekt, in de smaak valt. Da’s niet gemakkelijk met een consument die steeds mondiger en kritischer wordt. Hij wil snel en duidelijk geïnformeerd worden, en dan nog liefst op een originele manier. Vertrouw op PopCom. Want we raken uw doelgroep in het hart, met respect voor uw huisstijl, uw product of dienst. 


Na een grondige analyse van uw bedrijf, uw diensten en uw doelgroepen laten we bij PopCom onze creativiteit de vrije loop. Brainstormen met het team is één van de belangrijkste stappen in het creatieproces, want wat is communicatie zonder origineel concept?