Originele cross media design nodig? Kies voor PopCom, uw reclamebureau met 20 jaar expertise in online en offline communicatie

Zomaar in het wilde weg communiceren heeft geen zin, dat beseft u zelf ook. U wil dat uw product de aandacht trekt, in de smaak valt. 

Da’s niet gemakkelijk met een consument die steeds mondiger en kritischer wordt. Hij wil snel en duidelijk geïnformeerd worden, en dan nog liefst op een originele manier. 

Vertrouw op PopCom. Want we raken uw doelgroep in het hart, met respect voor uw huisstijl, uw product of dienst.

Na een grondige analyse van uw bedrijf, uw diensten en uw doelgroepen laten we bij PopCom onze creativiteit de vrije loop. 

Brainstormen met het team is één van de belangrijkste stappen in het creatieproces, want wat is communicatie zonder origineel concept?

Als het concept is uitgewerkt, bundelen we alle relevante communicatiemiddelen in één impactvolle campagne. 

Zo wordt uw promotie, naamsverandering of nieuwe huisstijl op een opvallende manier aangekondigd. 

Hierbij houden we telkens hetzelfde doel voor ogen: originele campagnes zó levendig maken dat uw doelgroepen gewoon niet naast uw boodschap, product of dienst kunnen kijken.

PopCom is hét full service communicatiebureau bij uitstek, want u kunt op ons rekenen voor: logo-ontwikkeling, huisstijl, print, advertising, packaging, pos, expo, fotografie, copywriting

image

Reclame, concept en ontwikkeling

U komt elke dag buiten. Wat ziet u? Promowagens, kleurrijke affiches, gigantische billboards, fluorescerende neonreclame, argeloos op de grond gegooid afval. Mét logo.  Reclame, zoveel u maar wilt, waar u maar wilt. Opvallen is dus de boodschap. Maar hoe valt u op?

Het grote antwoord: met een gefundeerd concept. Een wat? Een concept. Een verzameling ideeën met één en hetzelfde doel: uw boodschap communiceren in zeer uiteenlopende situaties ongeacht het medium waarmee u communiceert.

Concepten zetten uw boodschap in de kijker. Ze prikkelen, trekken de aandacht, zijn doordacht én geven betekenis aan de consument. Een leuke wenk, een humoristische ondertoon of een straf beeld, daarmee maken wij alvast het onderscheid.

image

Stappenplan concepting - conceptontwikkeling - branding

Je wilt een product of dienst lanceren en hebt talloze ideeën over hoe je dit wilt communiceren. Starten met een idee en eindigen met een volledig en rijp project: dat is wat je mag verwachten van conceptontwikkeling.


Creatieve, conceptuele en strategische denkwijzen met straffe uitvoering. Zomaar in het wilde weg communiceren heeft geen zin, dat beseft u zelf ook. U wil dat uw product de aandacht trekt, in de smaak valt. Da’s niet gemakkelijk met een consument die steeds mondiger en kritischer wordt. Hij wil snel en duidelijk geïnformeerd worden, en dan nog liefst op een originele manier. Vertrouw op PopCom. Want we raken uw doelgroep in het hart, met respect voor uw huisstijl, uw product of dienst. 


Na een grondige analyse van uw bedrijf, uw diensten en uw doelgroepen laten we bij PopCom onze creativiteit de vrije loop. Brainstormen met het team is één van de belangrijkste stappen in het creatieproces, want wat is communicatie zonder origineel concept?   

image

PopCom logo's blijven hangen

Ons team gaat voor logo’s die perfect aansluiten op uw bedrijfsidentiteit.

Een bijpassende huisstijl toegepast op een visitekaartje, bedrijfsmap of envelop? We zijn diehards en gaan resoluut voor consistentie. We streven bij elke huisstijl naar de juiste persoonlijkheid, uitstraling en imago.

image

Print & Graphic design

Brochures, flyers, folders, catalogen,...

We ontwerpen ze volgens de regels van de kunst en laten niks aan het toeval over.

We focussen ons op de inhoud, stemmen de lay-out af op uw huisstijl, verzorgen desgewenst de fotografie en gieten alles in overzichtelijk en smaakvol printstuk.


Ook voor kwalitatief drukwerk met of zonder een speciale afwerking bent u bij ons aan het juiste adres.

Video marketing zit in de lift: wie wil meetellen, kan er niet meer om heen

Getuige hiervan zijn de ontelbare youtube-filmpjes die het internet dagelijks overspoelen. 

De voordelen van videomarketing zijn legio. Video geeft in één oogopslag weer wat u product of bedrijf kan en hoe het zich onderscheidt van concurrerende producten. 

Video is snel, gemakkelijk en persoonlijk. U spreekt uw klanten heel direct aan. Ze zien wie u bent en waarvoor u staat. 

Dit schept niet alleen vertrouwen, het geeft u, uw product en bedrijf een menselijk gezicht. En het maakt u vindbaar op het net.


PopCom verpakt uw boodschap in een video die blijft hangen. Benieuwd?

Meer informatie over onze videoservices
image

Packaging

Communiceer uw boodschap al in het rek.

Maar liefst 75 tot 80% van de aankoopbeslissingen wordt aan de winkelrekken genomen. Wie verpakking dus enkel ziet als bescherming voor zijn product, slaat de bal grandioos mis.

Wij gaan voor slim verpakkingsdesign dat de zichtbaarheid van uw product verhoogt en inspeelt op de laatste ontwerp- en verpakkingstrends.

Interesse in onze diensten?

Nood aan design, website of webapplicatie op maat ?

Wij staan paraat om te brainstormen omtrent uw vragen en wensen.

Aarzel niet !

Beursstanden met standing

U neemt binnenkort deel aan een beurs? Dan wilt u uiteraard dat uw investering rendeert. Het doel van een beursdeelname bestaat immers uit twee zaken: verkopen en het uitbouwen van uw imago.

Een beursstand opzetten en inrichten gaat niet vanzelf. Om een professionele uitstraling te hebben, vraagt de ontwikkeling van een beursstand maanden voorbereiding.

PopCom helpt u graat met het aankleden van uw stand of met het ontwerpen van beursmateriaal. We peilen steeds naar uw ideeën en visie en vertalen deze naar een beursstand die perfect aansluit op uw boodschap.

image

Piekfijn beeldmateriaal met oog voor detail

Een brochure die lekker leest maar visueel geen ondersteuning geeft, is niet alleen vermoeiend, maar ook saai. Een campagne met een onscherp beeld mist zijn impact. Slecht gedetoureerde foto’s werken niet alleen op de lachspieren, maar ook op onze zenuwen.

Een goede foto maken is zoveel meer dan op een knopje drukken. De juiste belichting, een uitgebalanceerde compositie en een goede resolutie maken van uw beeld een professioneel plaatje. Wij zijn pro en pleiten daarom volmondig voor kwalitatief beeldmateriaal dat zowel technisch als inhoudelijk uw boodschap ondersteunt.

Wij zorgen met onze uitgeruste studio en professionele apparatuur voor piekfijn beeldmateriaal.

image

Teksten die uitnodigen tot lezen

Ronkende titels die lekker smaken. Webteksten die over het scherm rollen. Lezers zijn er gek op. En u ook. Maar hoe begint u er aan?

Een overtuigende content schrijven is een vak apart. Er zijn duizenden regels, tips en voorwaarden waaraan een goede tekst moet voldoen. Een goede copywriter verstaat zijn vak: hij vertelt uw verhaal, heeft aandacht voor structuur, techische voorwaarden en voor uw doelgroep.

Onze copywriters speuren naar de juiste woorden, de beste vormen en geven uw teksten net dat beetje meer cachet.

image

Drukwerkbegeleiding van A tot Z

Drukwerk is gebonden aan specifieke parameters zoals de aard, kwaliteit en kwantiteit van het drukwerk. Elke drukker heeft ook z'n eigen specialiteit. Een kleine drukkerij is bovendien niet gespecialiseerd in grotere oplagen en een grote drukkerij niet in kleinere. Dat merkt u meteen aan de prijs en kwaliteit.

PopCom weet perfect wat u nodig hebt. U bestelt bij ons en wij leveren u kwaliteitsdrukwerk, zonder onaangename verrassingen. Om u deze dienst en de beste prijs-kwaliteitverhouding te kunnen aanbieden, werken we samen met verschillende drukkerijen.