Check onze recentse realisaties : Stay tuned in online en offline communicatie

 • Design en websites op maat van jouw bedrijf
 • State-of-the-art webdesign en interactieve tools
 • Creatieve, conceptuele en strategische denkwijze
 • Geïntegreerde communicatie

Unitron Connect

Unitron Connect maakt uw IoT-project tot een succes. Met zijn eigen onderzoekscentrum, productiefaciliteit, kwaliteitscontrole en validatielabs zet Unitron Connect zich in om waarde toe te voegen aan uw use case. Unitron Connect maakt deel uit van de UnitronGroup, een familiebedrijf die wereldwijd telecommunicatie-, multimedia- en Internet of Things-toepassingen ontwikkelt, produceert en verkoopt. Conceptonwikkeling is erg belangrijk om u als bedrijf te onderscheiden. Unitron Connect koos PopCom uit voor de uitwerking van hun nieuwe concept, profilering en positionering. We werkten unieke beeldconcepten en nieuwe slogans uit die het technische aspect van de producten en technologieën van Unitron Connect mooi presenteren.


Concepting, Branding

Johansson website design -portaal - branding B2B - webcataloog https://johansson.be/

 • stijlvolle look & feel - UI- UX - webarchitectuur en navigatie
 • dynamisch content blokken en pagina's zelf eenvoudig te layouten
 • uitgebreide E-Cataloog voor installateurs en dealers
 • call-to-action banners  alsook  logging acties 
 • download rubriek voor documenten en logging items
 • portaal toegang voor geauthentificeerde gebruikers of contacten
Interesse in installateur en dealer website of webportaal! Demo ?

Aba Ieper

Met een nieuw letterlogo en een informerende, interactieve website trachten we de mensen te bereiken die onze hulp kunnen gebruiken. Het Ambulant Behandelprogramma Alcohol Ieper biedt een gespecialiseerde groepstherapeutische behandeling aan voor personen met een problematisch alcoholgebruik.


www.aba-ieper.be


Logo, Webdesign, Website

Libertas LLP

Libertas wil uw primaire logistieke dienstverlener zijn voor elk proces in uw goederenflow. Samen met u gaan we op zoek naar een totaaloplossing voor al uw import-, export-, warehousing- en douaneactiviteiten. Door operationele verbeteringen te combineren met een innovatief orderplatform, maken we uw logistieke keten samen nog slimmer, goedkoper en efficiënter.


www.libertasllp.eu


Logo, Branding, Webdesign, Website

Metaalhandel Pillaert

Pillaert Metaalhandel actief sinds 1970 levert metaalwaren op maat voor woning-, industrie- en landbouw en particulieren dankzij een uitgebreid machinepark. Ze kozen voor een nieuwe website zodoende in te spelen op de trend waarbij B2B en B2C inkopers zich online eerst informeren vooraleer ze een offerte opvragen. Een professionele B2B en B2C site in een nieuwe look & feel. De website bevat uitgebreide uitleg en een online cataloog met 1800 artikelen in het nederlands en in het frans. Het was gigantisch veel werk om alle data te stroomlijnen. Het content management systeem (CMS) is zeer uitgebreid en flexibel. We kunnen alles zelf beheren. (foto's, tekst, productgroepen, toepassingen, nieuws, ... . Daarnaast zorgt de koppeling met ons artikelbeheer Zensoft voor een up-to-date online gamma. Neem alvast een kijkje.


 https://www.pillaertmetaal.be/

Cnudde Packaging

U hebt het al gemerkt: Cnudde Packaging heeft een gloednieuwe website met een trendy look & feel. Hiermee trachten we de klant nog beter te begeleiden naar het perfecte eierdoosje op maat van zijn behoeften en die van zijn doelgroep. De corporate identity alsook het product portfolio werden geüpdatet met trendy layout, nieuwe foto’s en copy.


De grootste vernieuwing is zonder twijfel de nieuwe online catalogus. U vindt er ook alle productfiches, voorzien van technische specificaties en machine-instellingen. U kunt deze fiches ook afdrukken of opslaan als PDF. Wat is uw mening over deze nieuwe website ?


We horen het graag. Laat het ons weten via info@ddiservices.be


www.cnudde.be


Website, Webdesign, Responsive design, Fotografie

TMS - Transport Management Software

TMS - Transport Management Software

Bent u op zoek naar een interactief logistiek softwarepakket voor het beheer van interne en externe trucks, trailers, transporten en alles wat daarbij hoort? Schaalbaar én gepersonaliseerd? Wij stomen uw bedrijf klaar voor Industry 4.0 met onze state-of-the-art transport management software.


Innovatief en gebruiksvriendelijk


Onze nieuwe transport management software (TMS) combineert state-of-the-art technologie met een ongeëvenaarde gebruikerservaring, afgestemd op de noden van uw onderneming. Het systeem slaat zo een brug tussen uw transportbedrijf en de industriële omgeving van de toekomst.


Een greep uit de mogelijkheden:

 • Beheer van interne en externe trucks, trailers, transporten…
 • Planning van acties, orders, trajecten… op maat van uw activiteiten
 • Klantenadministratie en -transacties via een klantenportaal
 • Digitaal documentbeheer (orders, rekeningen, berichten…)
 • Koppeling met externe fleetmanagement- en betaalsystemen
 • Flexibel beheer van subcontractors, trajecten, bestemmingen …
 • Uw transport flow optimaliseren met artificial intelligence

Investeer vandaag in innovatieve transport management software (TMS) en stoom uw onderneming klaar voor The Internet of Things.


Contacteer ons voor een gratis demo.

Interesse in onze diensten?

Nood aan design, website of webapplicatie op maat ?

Wij staan paraat om te brainstormen omtrent uw vragen en wensen.

Aarzel niet !

CC De Steiger - Menen

De Steiger is het cultuurcentrum van de stad Menen. Met heel wat tentoonstellingen, optredens, cursussen en voorstellingen wordt CC De Steiger druk bezocht.


Een duidelijke website mocht voor hen dus zeker niet ontbreken. PopCom nam deze uitdaging met beide handen en klaarde de klus: de website kreeg een hedendaags design en bevat ondermeer het volledige jaarprogramma, mogelijkheid tot bestellen van tickets, zoekfunctie, info over CC De Steiger, diverse contactmogelijkheden en nog veel meer!


www.ccdesteiger.be


Webdesign, Website

image

CLT Youth Academy

CLT Youth Academy kan terugblikken op een jarenlange ervaring in het organiseren van taalkampen voor kinderen in Leuven en Kortrijk.


CLT Youth Academy neemt kinderen mee in de wondere wereld van het Frans of het Engels. Deze taalkampen leren kinderen op een speelse en creatieve manier een nieuwe taal. De ouders kunnen hun kinderen inschrijven via ons inschrijvingsplatform.


Met ons eigen Content Management Systeem kunnen ouders hun kinderen vlot en eenvoudig opgeven voor een leerrijk taalkamp. CLT Youth Academy is een gebruiksvriendelijke mobiele website en uitgerust met de laatste nieuwe technologieën. PopCom ging voor een heldere grafische stijl, een duidelijke boodschap.


www.youth.clt.be


Advertising, Mobile website, Responsive design, Retail Branding, SEO, Webdesign, Website

SaniReno Webshop - Bouwcenter Frans Vlaeminck Totale badkamer renovatie E-shop

Bouwcenter Frans Vlaeminck staat reeds 40 jaar garant voor zijn producten en service. Met de nieuwe sanitair E-shop SaniReno bieden ze de mogelijkheid de totale badkamer renovatie aan 6 of 21 % te berekenen en/of te bestellen.

De webshop is een handige online tool voor uw badkamerrenovatie waarbij de aankoop, de levering alsook plaatsing van materialen kunnen gebeuren door één en dezelfde partner “Bouwcenter Frans Vlaeminck”. De consument kan hierdoor snel en eenvoudig zijn renovatie consulteren, budgetteren en bestellen.

Het up-to-date houden van data, gegevens en dergelijke is voor Bouwcenter Frans Vlaeminck kinderspel! Benieuwd naar hun webshop of zelf aan een badkamerrenovatie toe?


www.sanireno.be


Catalogus, Mobile website, SEO, Webdesign, Webshop, Website

image

Wiskeys

Keys to the future of work! WisKeys, Een virtueel en live netwerk boordevol kennis over werk, organisatie en arbeidsmarkt is geboren... En PopCom stond vanaf het prille begin mee aan de wieg:


Onder goedkeurend oog van de intitiatiefnemers ontworpen we een uniek en toch veelzijdig logo dat precies in hun smaak viel. Vervolgens namen we het kloppend hart van het WisKeys-netwerk onder handen: de website. Vanaf de eerste grafische krijtlijnen, over uitgebreide programmatierondes tot een gepersonaliseerde nieuwsbrief-module... we toverden elk fijn idee om tot een efficiënt en effectief communicatiemiddel. Alles 100% mobile responsive erbovenop! Dankzij het in-huis-ontwikkeld Popmin CMS-systeem is het updaten van alle mogelijke content een fluitje van een cent!


www.wiskeys.be


Conceptontwikkeling, Corporate identity, Huisstijl, Identity, Logo, Responsive design, Webdesign, Website

Nusect bvba

PopCom ontpopte onlangs de nagelnieuwe website van Nusect. Onze nieuwe realisatie kan zoals steeds heel wat puike adelbrieven voorleggen:

100% responsive design, professionele fotografie, een eenvoudig up-to-date te houden cataloogfunctie én uitgerust met ons bloedeigen Popmin CMS-systeem.

Én daar houdt het nog niet eens op! Als extraatje hebben we deze beestige website voorzien van een persoonlijke log-in & registratiemodule met winkelkarretje. Een bijzonder snelle en gemakkelijke manier voor de Bostoen-klanten om hun voorraden online te bestellen.


www.nusect.be


Webdesign, Website

UnitronGroup

UnitronGroup is marktleider in het ontwikkelen en produceren van elektronica-accessoires en producten voor de digitalisering van telecommunicatie en audio-video systemen. Naast een hoofdkantoor in Poperinge heeft het bedrijf twee vestigingen in Tsjechië en één in China. Het eigen huismerk Johansson is reeds een gevestigde waarde in de wereld van de multimedia.

PopCom stond in voor het ontwerp en de uitwerking van de communicatie zowel op strategisch als op creatief vlak. Een extensief communicatieplan werd opgesteld en het daaruitvloeiend beeldconcept werd vertaald naar verschillende communicatietools. De website werd opgefrist. De juiste sfeer en uitstraling in grafisch ontwerp werden gecombineerd met een gebruiksvriendelijke webarchitectuur.


www.unitrongroup.com


Advertising, Beursstand, Catalogus, Conceptontwikkeling, Folders & brochures, Identity, Mobile website, Print, Website

Aluform

Aluform, een toonaangevend familiebedrijf gespecialiseerd in aluminium-balustrades, onderscheidt zich al jaren door zijn gedrevenheid naar kwaliteit en service. Een visie die Popcom als vaste communicatiepartner eveneens hoog in het vaandel droeg tijdens de ontwikkeling van hun gloednieuwe website. Visueel aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk, gemakkelijke en intuïtieve navigatie en ‘last but not least’... voor de volle 100 % mobile responsive!

Voetbal een feest! Heden ten dage moet je daarvoor bij KV Oostende zijn. Aluform kon hier niet op ontbreken en daarom ontwikkelde PopCom een opvallende LED-lichtreclame om hun sponsoractiviteiten extra kracht bij te zetten. Kortom, een extra communicatie-troef waar je niet naast kunt kijken!

Grafisch webdesign, mobile responsive design & programmatie, geanimeerde LED-reclame, Popmin CMS-systeem, …


www.aluform.be


Advertising, Corporate identity, Huisstijl, Logo, Mobile website, Responsive design, SEO, Webdesign, Website

image

BMC - Bulk Maintenance Construction

BMC staat in voor de realisatie van projecten in alle industriesectoren en is gespecialiseerd in intern transport van bulkgoederen. BMC doet alles in-house: eigen ontwerp en engineering, interne productie en volledige montage en onderhoud van het project.


www.bmcroeselare.be


Advertising, Mobile website, Responsive design, Retail branding, SEO, Webdesign, Website

Stevens Punching

Stevens Punching is reeds jaren gespecialiseerd in het ponsen, lasersnijden, plooien, lassen, poederlakken en assembleren van industrieel plaatwerk. Met een kennis gebaseerd op ruim 40 jaar ervaring staat Stevens Punching garant voor full-service plaatbewerking.


PopCom kent reeds een lange samenwerking met Stevens Punching. Recent werden de website en corporate brochure in een nieuw hedendaags kleedje gestoken. Anno 2015 mag een responsive website immers niet achterwege blijven.


www.stevens-punching.be


Folders & brochures, Fotografie, Mobile website, Print, Responsive design, Website

image

MBS Group

MBS Group uit Roeselare staat in voor levering, plaatsing en herstelling van alle type transportbanden. Na verdere uitwerking door PopCom van de huisstijl (belettering bestelwagens en brochures) drong een redesign van de website zich op.

Aan de tekentafel werd zorgvuldig met de huisstijlelementen rekening gehouden. In programmatie was mobiele consultatie van de website prioriteit. Het resultaat mag gezien worden: een gloednieuwe responsive website!


www.mbsgroup.be


Folders & brochures, Webdesign, Website

Feys bvba

Kantoor Feys is een 20-koppig team, gespecialiseerd in vier kernactiviteiten. Landmeten & expertises, veiligheidscoördinatie, EPB-verslaggeving en EPC & keuring. 35 Jaar ervaring maakt van Feys een alombekende betrouwbare partner die nationaal actief is.

De website werd door PopCom van kop tot teen in een nieuw kleedje gestoken en volledig tablet- en smartphone-proof gemaakt. Via handige online formulieren heb je in een wip een offerte aangevraagd. Zo is feybsbvba.be een echte doe-site.


www.feysbvba.be


Responsive design, Webdesign, Website

Dewilde Engineering

Dewilde Engineering uit Ieper is een gevestigde waarde in machinebouw en robotica. Het mag enkele grote namen tot zijn klanten rekenen.

Dewilde rekende van hun kant op PopCom om hun website in een nieuw kleedje te steken. Gloednieuw design, inhoudelijke update en mobiele programmatie werden enthousiast voorzien. De realisaties werden uitgebreid met filmpjes en foto’s. Opdracht geslaagd!


www.dewilde.be


Folders & brochures, Webdesign, Website

image

Alu Lermytte

Lermytte is een van dé grote namen wat betreft schrijnwerk in de Westhoek. De nood aan een nieuwe website was dan ook hoog. Het werd een website die vooral beelden laat spreken. De realisaties vormen de fundamenten van deze webarchitectuur.


www.alu-lermytte.be


Webdesign, Website

Soncotra

Soncotra is gespecialiseerd in internationaal wegtransport en cross-trade van en naar Oost - Europa, het GOS en de Balkanlanden. Ze biedt u ook wereldwijde zeetransporten aan voor zowel gewone als containervrachten.

PopCom zette hun communicatie op punt, logo, website en alles wat zich daartussen bevindt.


www.soncotra.be


Identity, Print, Website

Keukens Vervan

Wie op zoek Is naar een keuken gaat zeker en vast ook eens langs bij Keukens Vervan. Met hun showroom van meer dan 30 keukens krijg je een geode indruk van hun vakmanschap.

We ontwikkelden een strakke website gebaseerd op realisaties. De paginagrote beelden brengen de keukens helemaal tot leven. Keukensvervan.be laat je ook een virtuele wandeling maken doorheen de toonzaal in Ledegem. Dit alles kun je uiteraard perfect beleven op zowel computer, tablet of smartphone.


www.keukensvervan.be


Copywriting, Responsive design, Website

image

Webonut bvba

Webonut is actief in grond- en afbraakwerken met als specialiteit het ontmantelen van gebouwen. Om deze activiteiten in de verf te zetten werd door PopCom een gloednieuwe website voorzien.

Bezoekers krijgen een duidelijk overzicht van de activiteiten. Foto’s van realisaties geven hierbij duiding. Opnieuw werd optimaal rekening gehouden met consultatie door smartphone en tablet.


www.webonut.be


Webdesign, Website

image

Elektro Cappoen

Bij het familiebedrijf Elektro Cappoen, gevestigd te Roesbrugge-Haringe nabij Poperinge, staan kwaliteit en service centraal. U kan de winkel bezoeken waar u terecht kan voor diverse huishoudtoestellen en voor alle verlichting. Ook voor algemene electriciteit en domotica kan u bij hen terecht.

PopCom werd aangesproken om een nieuwe website te voorzien zodat bezoekers een duidelijk overzicht krijgen waar Elektro Cappoen voor staat. In samenspraak met de klant werd een nieuw design getekend dat aan deze vraag alvast voldoet. In ons gebruiksvriendelijke CMS is het ook mogelijk om steeds nieuwe foto’s en folders toe te voegen. Een link naar de e-cataloog maakt de nieuwe website compleet.


www.elektrocappoen.be


Webdesign, Website

Ant Systems

Ant Systems ontwerpt, ontwikkelt en implementeert state-of-the-art interactieve systemen zoals IPTV, digitale televisie, CCTV en audio-video-applicaties voor de hospitality markt.

Als goede buren stonden wij in voor wat communicatie bertreft. Logo, huisstijl, folders en website. Alles werd bij ons ontworpen en ontwikkeld.


www.antsystems.be


Identity, Mobile website, Print, Webdesign, Website

DRS - Digitale Registratie Software

De applicatie werkt op een desktop, tablet of een touch-kiosk. Bezoekers kunnen zich registreren of afmelden met of zonder een gepersonaliseerde gedrukte badge. De bezoeker moet zijn/haar persoonlijke gegevens, contactpersoon, de aankomst- en vertrektijd, kenteken, ... inchecken. Dit kan eenvoudig door zijn naam in te voeren of door de badge te scannen.


www.bezoekersregistratie.ddiservices.be


Integratie, Badge printing, Automatisatie

image

't Vlierbos

Als merk van De Groene Kans heeft ’t Vlierbos al heel wat bekendheid verworven in West-Vlaanderen. Er is dan ook heel wat vraag naar hun confituren en siropen. Daarom was een webshop de logische keuze.

De ingelogde gebruiker kan in enkele eenvoudige stappen online zijn bestelling plaatsen. PopCom maakte dit technisch mogelijk en stopte alles in een aantrekkelijk jasje.


www.tvlierbos.be


Mobile website, Webdesign, Website

image

Saro verpakkingen

Het Brugse Saro is gespecialiseerd in verpakkingen voor chocolatiers, patissiers en luxe-verpakkingen tout-court. Personaliseren? Graag! Eigen design of uniek verpakkingsontwerp? Super! Alles kan en alles mag bij Saro Verpakkingen. Maar hoe zet je zo’n businessmodel op een goede manier in de markt en vooral... op het wereldwijde web?

Daar wist PopCom wel raad mee: we lanceerden een mobielvriendelijke website en meteen ook SEO-topscorer in de google-rankings!

De basis van de website is een uitgebreide cataloogmodule (Popmin-CMS, check! Gebruiksvriendelijk en op maat? Dubbelcheck!) waar Saro alle realisaties en verpakkingsmogelijkheden aan de online wereld kan voorstellen. Daar horen uiteraard foto’s bij, véél foto’s... Elk product kan dan ook rekenen op zijn eigen omschrijving en specifieke foto-galerij met automatische croptool.


www.saroverpakkingen.be


Webdesign, Website

image

Bouwcenter Frans Vlaeminck

Bij Bouwcenter Frans Vlaeminck uit Oostrozebeke kan je voor alles terecht wat hout- en bouwgerelateerd is. Met hun winkel van 15000 m² en enorme voorraad bedienen zij zowel professionelen als particulieren.

Een website met een overzicht van al hun productgroepen kon niet uitblijven. PopCom werd geselecteerd om hieraan mee te werken. Zo kan je op vandaag alle productgroepen zien met een overzicht van het bijhorende assortiment, alle lopende promoties, aankondigingen,...


www.bcfv.be


Responsive design, Website

image

Floralux

Floralux, het grootste en goedkoopste tuincentrum van België. Deze integratie zorgt ervoor dat lokale data via automatische script om de 15 minuten gepusht wordt naar online applicatie.


www.floralux.be


Integratie, Kiosk, Automatisatie

Groepspraktijk Parallel

Parallel Is een groepspraktijk in Ledegem die o.a. kinesitherapie, logopedie en diëtiek bundelt. De gloednieuwe responsive website geeft je een overzicht van de waaier aan therapieën, groepslessen en schoonheidsactiviteiten die de groepspraktijk biedt. Parallel.be werd zo een moderne webstek.


www.groepspraktijk-parallel.be


Responsive design, Website

image

Silva

Silva is al vier generaties lang een naam als een klok voor schrijnwerk op maat. Ook de online communicatie van Silva snijdt hout. PopCom ontwikkelde voor deze onderneming uit Nossegem een gebruiksvriendelijke website, die zich onderscheidt door een eigentijdse lay-out en een robuuste architectuur. Klanten en prospecten raken er meteen wegwijs in de diensten en producten van het bedrijf.

Deze familiale KMO biedt haar klanten ook gezaagde planken op maat. Speciaal hiervoor ontwikkelde PopCom een handige online bestelmodule. Zo kunnen andere professionals meteen een gedetailleerde bestelling doorgeven of een prijsofferte aanvragen.

Medewerkers kunnen via het back-end-systeem makkelijk de status van de bestelling of de prijsaanvraag opvolgen. Dat levert hen niet alleen een hogere efficiëntie, maar ook een forse tijdswinst op.


www.silva.be


Mobile website, Webdesign, Website

image

Landmeterskantoor Sabbe

Landmeterskantoor Sabbe, dat is vakmanschap in landmeten, schattingen en plaatsbeschrijvingen. En dit reeds vijftig jaar! Zowel particulieren als grote instellingen doen beroep op hun knowhow.

Een knowhow die PopCom stijlvol vertaalde naar een op-en-top responsive visitekaartje op het wereldwijde web.


www.sabbenv.be


Webdesign, Website

image

De Groene Kans

Ook vzw’s zijn bij PopCom aan het juiste adres. Dat bewijst De Groene Kans door hun website aan ons toe te vertrouwen. Het werd een webstek die het sociale karakter van deze onderneming extra in de verf zet. Geen toeters en bellen, maar wel een overzichtelijke, stijlvolle en gebruiksvriendelijke site.


www.degroenekans.be


Mobile website, Webdesign, Website

image

Peter Leysen Verzekeringen

Peter Leysen is gespecialiseerd in verzekeringen voor medische beroepen, gaande van RIZIV-polis en pensioenopbouw tot aansprakelijkheid.

Om afgestudeerde medici te informeren over het aanbod van Peter Leysen, werden door PopCom een aantal brochures voorzien. Op deze manier worden klanten en prospecten duidelijk geïnformeerd.


Folders & brochures, Print

't Rusteel

’T Rusteel, een restaurant met een passie voor bier. Na de volledige branding verzorgd te hebben van hun partner, Brouwerij Gulden Spoor, mocht PopCom de menukaart van het restaurant onder handen nemen.

Het strakke design werd gecombineerd met speelse elementen en smaakmakende foto’s. De menukaart werd elegant afgewerkt, volledig in lijn met het interieur van het restaurant.

Inhoudelijk werd naast de drank- en eetkaart gezorgd voor passende beelden, tips & tricks, info over leveranciers en nog veel meer...


Advertising, Folders & brochures, Huisstijl, Identity, Print

image

Gulden Spoor

Brouwerij Gulden Spoor uit Gullegem is stevig gegroeid tot een professionele brouwerij. Met een verhoogde brouwcapaciteit is het dan ook tijd om hun bieren extra in de kijker te gaan zetten.

Communicatiebureau PopCom werd aangesproken om mee te denken over een strategie en de grafische verwerking. Een sterke basis werd gelegd door het uitwerken van nieuwe labels voor hun verschillende bieren. Dit steeds in nauw overleg met de klant en rekening houdend met doelgroep, soort bier, historiek...

In verdere fase worden deze nieuwe labels doorgetrokken naar verschillend promotiemateriaal. Een goede samenwerking met de klant in dit proces zorgt dat PopCom hier vaste partner voor is.


Conceptontwikkeling, Huisstijl, Logo

image

Luyckx José

De firma Luyckx José Bvba uit Rollegem-Kapelle is actief in de verkoop en verhuur van land- en tuinbouwmachines. Zij beschikken over een uitgebreid gamma van producten. Deze worden allemaal overzichtelijk en gedetailleerd weergegeven op hun nieuwe website.

Dankzij het gebruiksvriendelijk CMS-systeem van PopCom is het heel eenvoudig deze producten te gaan beheren. Bij uitbreiding van het gamma worden artikelen probleemloos en snel toegevoegd. Ook seizoensgebonden nieuwsitems en acties zijn vanaf nu eenvoudig toe te voegen.


www.luyckxjose.be


Webdesign, Website

Trustteam

Trustteam is een dynamische, professionele ICT-partner die zijn klanten totaaloplossingen biedt op het niveau van infrastructuur, software, security en communicatie.

De Kortrijkse ICT-wizards wierpen ons een vragende blik toe ter ondersteuning van hun specifieke “cloudoplossingen zonder zorgen”. Popcom bedankte voor het vertrouwen en ontwikkelde een uiterst geslaagd en ludiek campagnebeeld.

Onder het motto “eentje is geentje” kreeg het conceptbeeld een tweede leven in een speelse uitnodiging ter ere van bedrijvencontactdagen en ook de corporate brochure werd in dezelfde grafische stijl opgemaakt.

Kortom: onze klant tevreden, en wij in de wolken!


www.trustteam.be


Corporate identity, Folders & brochures, Identity, Print

image

Degroote Trucks & Trailers

Degrootte Trucks & Trailers is de place-to-be voor tweedehands vrachtwagens. Een indrukwekkend wagenpark en dito kantoorgebouw toont dat DTT de hotspot is voor veel binnen- en buitenlandse transporteurs.

PopCom maakte komaf met de verouderde huisstijl en lanceerde een krachtig nieuw logo. Een logo dat de profesisonele uitstraling van Degrootte kracht bijzet!


Folders & brochures, Logo

image

PJM Trans

PJM trans is een prima onderneming van vader Peter en zoon Jens Maes. Een echte corporate identity was echter nog niet aanwezig.

PopCom schoot PJM ter hulp en ontwikkelde een krachtig logo en dito huisstijl. Zo is de uitstraling van de firma nu ook visueel meer dan duidelijk.


Huisstijl, Identity, Logo

CPL - Circle of Police Leadership

Wat in de volksmond ‘de federatie’ heette, doopten wij om tot CPL, the Circle of Police Leadership.

Dit bezorgt de vereniging van leidinggevenden binnen de Federale politie nu ook eigentijdse naam en uitstraling. Het logo symboliseert leiding, verbondenheid en kracht, kortom CPL is gewapend voor de toekomst.


Corporate identity, Huisstijl, Identity, Logo

image

Vlakwa

Op het IWA Water congres in Lissabon gaf PopCom in opdracht van Vlakwa (Vlaams Kenniscentrum Water) vorm aan het Vlaams paviljoen. Verschillende Vlaamse organisaties zoals De Watergroep, Aquafin, Aquaflanders,... namen deel aan deze beurs. Vlakwa zorgde voor de algemene coördinatie.

Voor de grafische opmaak van deze beurs deden zij beroep op PopCom. De panelen met info over de verschillende organisaties werden zorgvuldig opgemaakt. Hier werd rekening gehouden met maximale inhoud op het paneel, verzorgde grafische opmaak en een uniform geheel. Zo loopt een mooie golf door heel de beursstand van paneel naar paneel. Naast de panelen werden ook de toonbanken, bar, vloer, bergruimte en hangelementen voorzien van een mooie lay-out.


Beursstand, Expo, Identity

Boones

Opstart van een nieuwe firma? Uiteraard koos Boones voor PopCom om hen een handje te helpen. Naast de naam en het nieuwe logo werd hen ook een gepaste huisstijl aangemeten. Deze nieuwe winkel gespecialiseerd in raamdecoratie wordt zeker en vast DE referentie in Zuid-West-Vlaanderen. Het PopCom team wenst Jochen en Tine alvast een super doorstart toe!


Identity, Logo