Full-service webbureau

De creatie van een professionele en stijlvolle website laat u beter over aan een specialist. Elk project vereist immers een specifieke aanpak. De kwaliteit en het succes van een website hangen niet alleen af van het webdesign, maar ook van de gebruiksvriendelijkheid. PopWeb vindt voor elk probleem, hoe complex ook, een pasklare oplossing.

Bijvoorbeeld: u wil een aantrekkelijke website maar u wil uw site ook zelf kunnen onderhouden en aanpassen. Da’s zo gebeurd dankzij ons op maat gemaakt Content Management Systeem. Zo kunt u - zonder enige technische voorkennis - de inhoud van uw website snel en eenvoudig aanpassen waar nodig.

Nu moet de surfer uw website nog vinden. Daarom is het cruciaal dat uw site hoog scoort bij zoekmachines zoals Google. De oplossing: SEO of Search Engine Optimisation (zoekmachineoptimalisatie). Een andere manier om bezoekers naar uw website te krijgen is adverteren op het internet. Search Engine Advertising (SEA), of zoekmachinereclame, is de meest recente en efficiënte methode om online te adverteren en zo uw bedrijf te promoten.

Een gouden tip: goede, aangepaste webteksten doen wonderen voor uw site én de SEO. Teksten voor het web worden immers anders gelezen dan teksten op papier. Daarom moet die inhoud anders opgebouwd en geschreven worden. PopCom verzorgt de copywriting van uw webteksten met kennis van zaken.

U wilt uw website aanvullen met een e-catalogus of uw klanten op de hoogte houden met e-mailmarketing? Zoek niet verder. PopCom heeft alle nodige tools in huis.

Kortom: we bouwen uw website op van A tot Z en nemen de hosting en het onderhoud ook voor onze rekening. En u hoeft u enkel uw website voor u te laten werken.

online diensten

Popfolio

De Steiger is het cultuurcentrum van de stad Menen. Met heel wat tentoonstellingen, optredens, cursussen en voorstellingen wordt CC De Steiger druk bezocht.

Een duidelijke website mocht voor...

Lees meer
Saro verpakkingen
webdesign, website

Het Brugse Saro is gespecialiseerd in verpakkingen voor chocolatiers, patissiers en luxe-verpakkingen tout-court. Personaliseren? Graag! Eigen design of uniek verpakkingsontwerp? Super! Alles kan...

Lees meer
Aluform
advertising, corporate identity, huisstijl, logo, mobile website, responsive design, seo, webdesign, website

Aluform, een toonaangevend familiebedrijf gespecialiseerd in aluminium-balustrades, onderscheidt zich al jaren door zijn gedrevenheid naar kwaliteit en service. Een visie die Popcom als vaste...

Lees meer
't Rusteel
advertising, folders & brochures, huisstijl, identity, print

’T Rusteel, een restaurant met een passie voor bier.

Na de volledige branding verzorgd te hebben van hun partner, Brouwerij Gulden Spoor, mocht PopCom de menukaart van het restaurant onder...

Lees meer
Dewilde Engineering
folders & brochures, webdesign, website

Dewilde Engineering uit Ieper is een gevestigde waarde in machinebouw en robotica. Het mag enkele grote namen tot zijn klanten rekenen.


Dewilde rekende van hun kant op PopCom om hun website...

Lees meer
Nusect Bvba
webdesign, website

PopCom ontpopte onlangs de nagelnieuwe website van Nusect. Onze nieuwe realisatie kan zoals steeds heel wat puike adelbrieven voorleggen:

100% responsive design, professionele fotografie, een...

Lees meer
Emma
responsive design, webdesign, website

Emma Nutrition staat voor Electronical Milk Mother Application.
Ze leveren complementaire diervoeders in allerlei vormen. Dankzij hun knowhow en de mogelijkheden tot het maken van tabletten en...

Lees meer
Soenen Verzekerjedirect
webdesign, website

Soenen Verzekeringen beschikt over 4 vestigingen: Poperinge, Ieper, Nieuwpoort en Brussel. Popcom kreeg de opdracht om een aparte website te voorzien waarop hun klanten snel simulaties kunnen...

Lees meer