SEO-Search engine optimisation

SEO - Search engine optimisation

Nice to have of must have?

U droomt ervan om met uw bedrijf of product bovenaan in Google te verschijnen? U wilt meer bezoekers naar uw site lokken? U bent het beu dat concurrenten beter scoren?

Om als bedrijf voordeel te halen uit de onuitputtelijke database dat internet is, is het noodzakelijk om gevonden te worden. Zoekmachinemarketing of SEM speelt hier handig op in. Het is de meest handige, efficiënte en winstgevendste vorm van e-marketing.

Niet overtuigd? Meer dan 75% van de intergebruikers zoekt naar producten en diensten via zoekmachines. Het overgrote deel van de consumenten beschouwen merken die in de toppositie van zoekmachines staat, als topmerken. En alsof dat nog niet genoeg is: zoekmachines brengen meer dan de helft van potentiële klanten in contact met nieuwe aanbieders. Vaarwel Gouden gids. Welkom SEM.

Search Engine Optimalisation en Search Engine Advertising, beiden onderdeel van zoekmachinemarketing, vereisen een degelijke kennis van de huidige technologie. Investeren in het professioneel opzetten, beheren en opvolgen van een SEM-campagne is dan ook geen overbodige luxe.

Bij PopCom verloopt een SEM-actie steeds in verschillende stappen. In eerste fase analyseren we alle facetten van uw website. We gaan na op welke woorden potentiële klanten zoekn, via welke woorden uw bedrijf wenst gevonden te worden en welke zoekwoorden relevant zijn voor uw product of dienst. In de optimalisatiefase zorgen we ervoor dat uw website zoekmachinevriendelijk wordt. Na het opzetten van de actie meten wij de resultaten. We evalueren uw positie en gaan na of het gewenste resultaat werd behaald. Indien nodig doorlopen we het ganse traject opnieuw om een nog beter te behalen.

Analyse:
We maken een grondige analyse van alle technische en commerciële facetten van uw website.

Onderzoek:
We gaan na op welke woorden potentiële klanten gaan zoeken, via welke woorden wenst uw bedrijf gevonden te worden en welke zoekwoorden zijn relevant voor uw product of dienst.

Optimalisatie:
We zorgen ervoor dat uw website 'zoekmachinevriendelijk' wordt of m.a.w. gemakkelijk door zoekmachines opgepikt wordt.

Opvolging:
Door middel van statistieken meten wij de resultaten van SEO: het aantal bezoeken, hits, ...
We evalueren de positie van uw website op regelmatige basis en gaan na of het gewenste resultaat werd behaald. Indien nodig doorlopen we het volledige SEO-traject opnieuw om een nog beter resultaat te behalen. Gezien het dynamische karakter van het internet is het raadzaam het SEO-traject halfjaarlijks te herhalen.

PopCom optimaliseert door de positie van uw website in zoekmachines te verhogen en rendabiliseert door SEO die meer bezoekers lokt naar uw site.

SEO popcom

Popfolio

De Steiger is het cultuurcentrum van de stad Menen. Met heel wat tentoonstellingen, optredens, cursussen en voorstellingen wordt CC De Steiger druk bezocht.

Een duidelijke website mocht voor...

Lees meer
Saro verpakkingen
webdesign, website

Het Brugse Saro is gespecialiseerd in verpakkingen voor chocolatiers, patissiers en luxe-verpakkingen tout-court. Personaliseren? Graag! Eigen design of uniek verpakkingsontwerp? Super! Alles kan...

Lees meer
Aluform
advertising, corporate identity, huisstijl, logo, mobile website, responsive design, seo, webdesign, website

Aluform, een toonaangevend familiebedrijf gespecialiseerd in aluminium-balustrades, onderscheidt zich al jaren door zijn gedrevenheid naar kwaliteit en service. Een visie die Popcom als vaste...

Lees meer
't Rusteel
advertising, folders & brochures, huisstijl, identity, print

’T Rusteel, een restaurant met een passie voor bier.

Na de volledige branding verzorgd te hebben van hun partner, Brouwerij Gulden Spoor, mocht PopCom de menukaart van het restaurant onder...

Lees meer
Dewilde Engineering
folders & brochures, webdesign, website

Dewilde Engineering uit Ieper is een gevestigde waarde in machinebouw en robotica. Het mag enkele grote namen tot zijn klanten rekenen.


Dewilde rekende van hun kant op PopCom om hun website...

Lees meer
Nusect Bvba
webdesign, website

PopCom ontpopte onlangs de nagelnieuwe website van Nusect. Onze nieuwe realisatie kan zoals steeds heel wat puike adelbrieven voorleggen:

100% responsive design, professionele fotografie, een...

Lees meer
Emma
responsive design, webdesign, website

Emma Nutrition staat voor Electronical Milk Mother Application.
Ze leveren complementaire diervoeders in allerlei vormen. Dankzij hun knowhow en de mogelijkheden tot het maken van tabletten en...

Lees meer
Soenen Verzekerjedirect
webdesign, website

Soenen Verzekeringen beschikt over 4 vestigingen: Poperinge, Ieper, Nieuwpoort en Brussel. Popcom kreeg de opdracht om een aparte website te voorzien waarop hun klanten snel simulaties kunnen...

Lees meer