Nieuwe features in ons CMS !!! Nieuwe PopCom website 04/02/2020

Ons content management systeem hebben we recentelijk voorzien van extra features.

Ontdek zelf de mogelijkheden en vraag een demo aan van ons gebruiksvriendelijk webplatform. 

Transport Management Software (TMS) op maat van uw transportbedrijf 03/01/2020

Bent u op zoek naar een interactief logistiek softwarepakket voor het beheer van interne en externe trucks, trailers, transporten en alles wat daarbij hoort? Schaalbaar én gepersonaliseerd? Wij stomen uw bedrijf klaar voor Industry 4.0 met onze state-of-the-art transport management software.


Innovatief en gebruiksvriendelijk

Onze nieuwe transport management software (TMS) combineert state-of-the-art technologie met een ongeëvenaarde gebruikerservaring, afgestemd op de noden van uw onderneming. Het systeem slaat zo een brug tussen uw transportbedrijf en de industriële omgeving van de toekomst.

Een greep uit de mogelijkheden:


  • Beheer van interne en externe trucks, trailers, transporten…
  • Planning van acties, orders, trajecten… op maat van uw activiteiten
  • Klantenadministratie en -transacties via een klantenportaal
  • Digitaal documentbeheer (orders, rekeningen, berichten…)
  • Koppeling met externe fleetmanagement- en betaalsystemen
  • Flexibel beheer van subcontractors, trajecten, bestemmingen …
  • Uw transport flow optimaliseren met artificial intelligence


Investeer vandaag in innovatieve transport management software (TMS) en stoom uw onderneming klaar voor The Internet of Things.

Contacteer ons voor een gratis demo.

Onze nieuwe corporate site 01/10/2019

DDI Services staat voor Design, Development, Interactivity en alle overkoepelende diensten die daarbij horen. Wij ontwerpen en ontwikkelen digitale toepassingen op maat van uw bedrijf, en leveren u online en offline tools aan die zich aanpassen aan uw behoeften - en niet omgekeerd.


Wij commercialiseren onze knowhow reeds 20 jaar ook onder de merknamen

PopCom en Ant Systems.


www.ddiservices.be

E-Commerce Kortrijk Xpo 14-15 oktober 2019: Bezoek ons op Stand 218 01/09/2019

Digital design "Art" Uw merkidentiteit en strategie visueel en inhoudelijk uitwerken zijn cruciaal om herkenbaarheid en uniformiteit te creëren. Uw bedrijf en producten uniek positioneren “branding” naar beeld,content en stijl in all communicatie zorgt voor een unieke identiteit.


Development! "Applicaties en software op maat" We ontwikkelen websites en web based applicaties op maat. Deze dienen bedrijfsprocessen te vereenvoudigen en sneller maken. Onze webapplicaties bieden een mooie User Interface (UI), een gebruiksvriendelijk backend beheer en een veilige omgeving om in te werken.


Interactiviteit? Integraties? Heb u nood aan migraties, koppelingen en interfaces met verschillende externe software pakketten? Op zoek naar intuïtieve en interactieve touch applicaties op maat?

Nieuw: Bezoekersregistratie software - Kiosk 01/11/2018

Via dekstop, tablet of touch kiosk kunnen bezoekers zich inschrijven of uitchecken al dan niet met gedrukte gepersonaliseerde badge. Bij het inchecken dient de bezoeker zijn persoonlijke gegevens, welke medewerker(s), de aankomst- en vertrektijd eventueel nummerplaat,… in te geven. Het uitchecken kan gemakkelijk door de hun naam in te geven of door het uit scannen van de badge.

Neem een kijkje op onze productsite:

www.bezoekersregistratie.ddiservices.be