Interesse in onze diensten ?

Wij staan paraat om te brainstormen omtrent uw vragen en wensen.

Aarzel niet !

Wenst u een demonstratie van ons CMS?

Ontdek tal van mogelijkheden in ons CMS om uw website eenvoudig te optimaliseren. Tijdens de demo komen alle functionaliteiten aan bod.

Reserveer snel uw plaats!

Belangerijk !! COVID-19 en de verwerking van persoonsgegevens op de werkvloer 30/04/2020

Indien u persoonsgegevens wil verwerken met het oog op de bestrijding van de risico's in het kader van COVID-19,  analyseer dan zorgvuldig de risico's en beperkingen in het kader van de welzijnswetgeving maar ook het gegevensbeschermingsrecht.

Indien een verwerking toelaatbaar is, moeten de GDPR principes bovendien nauwgezet worden nageleefd, waaronder : 

• Minimale gegevensverwerking (verwerk alleen wat strikt noodzakelijk is);

• Opslagbeperking (bewaar de gegevens maar zolang als noodzakelijk);

• Naleven van de transparantieplicht;

• Beveiliging van de gegevens en beperking van de toegang tot een beperkte lijst van personen met een confidentialiteitsverplichting

Lees meer !!! https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/covid-19-en-de-verwerking-van-persoonsgegevens-op-de-werkvloer

Raadplaag onze productsite voor uw registratie app op maat

Metaalhandel Pillaert 14/04/2020

Pillaert Metaalhandel actief sinds 1970 levert metaalwaren op maat voor woning-, industrie- en landbouw en particulieren dankzij een uitgebreid machinepark. Ze kozen voor een nieuwe website zodoende in te spelen op de trend waarbij B2B en B2C inkopers zich online eerst informeren vooraleer ze een offerte opvragen. Een professionele B2B en B2C site in een nieuwe look & feel. De website bevat uitgebreide uitleg en een online cataloog met 1800 artikelen in het nederlands en in het frans. Het was gigantisch veel werk om alle data te stroomlijnen. Het content management systeem (CMS) is zeer uitgebreid en flexibel. We kunnen alles zelf beheren. (foto's, tekst, productgroepen, toepassingen, nieuws, ... . Daarnaast zorgt de koppeling met ons artikelbeheer Zensoft voor een up-to-date online gamma. Neem alvast een kijkje. https://www.pillaertmetaal.be/

Lees meer

Nieuwe features in ons CMS !!! Nieuwe PopCom website 04/02/2020

Ons content management systeem hebben we recentelijk voorzien van extra features.

Ontdek zelf de mogelijkheden en vraag een demo aan van ons gebruiksvriendelijk webplatform. 

Transport Management Software (TMS) op maat van uw transportbedrijf 03/01/2020

Bent u op zoek naar een interactief logistiek softwarepakket voor het beheer van interne en externe trucks, trailers, transporten en alles wat daarbij hoort? Schaalbaar én gepersonaliseerd? Wij stomen uw bedrijf klaar voor Industry 4.0 met onze state-of-the-art transport management software.


Innovatief en gebruiksvriendelijk

Onze nieuwe transport management software (TMS) combineert state-of-the-art technologie met een ongeëvenaarde gebruikerservaring, afgestemd op de noden van uw onderneming. Het systeem slaat zo een brug tussen uw transportbedrijf en de industriële omgeving van de toekomst.

Een greep uit de mogelijkheden:


  • Beheer van interne en externe trucks, trailers, transporten…
  • Planning van acties, orders, trajecten… op maat van uw activiteiten
  • Klantenadministratie en -transacties via een klantenportaal
  • Digitaal documentbeheer (orders, rekeningen, berichten…)
  • Koppeling met externe fleetmanagement- en betaalsystemen
  • Flexibel beheer van subcontractors, trajecten, bestemmingen …
  • Uw transport flow optimaliseren met artificial intelligence


Investeer vandaag in innovatieve transport management software (TMS) en stoom uw onderneming klaar voor The Internet of Things.

Contacteer ons voor een gratis demo.

Onze nieuwe corporate site 01/10/2019

DDI Services staat voor Design, Development, Interactivity en alle overkoepelende diensten die daarbij horen. Wij ontwerpen en ontwikkelen digitale toepassingen op maat van uw bedrijf, en leveren u online en offline tools aan die zich aanpassen aan uw behoeften - en niet omgekeerd.


Wij commercialiseren onze knowhow reeds 20 jaar ook onder de merknamen

PopCom en Ant Systems.


www.ddiservices.be

E-Commerce Kortrijk Xpo 14-15 oktober 2019: Bezoek ons op Stand 218 01/09/2019

Digital design "Art" Uw merkidentiteit en strategie visueel en inhoudelijk uitwerken zijn cruciaal om herkenbaarheid en uniformiteit te creëren. Uw bedrijf en producten uniek positioneren “branding” naar beeld,content en stijl in all communicatie zorgt voor een unieke identiteit.


Development! "Applicaties en software op maat" We ontwikkelen websites en web based applicaties op maat. Deze dienen bedrijfsprocessen te vereenvoudigen en sneller maken. Onze webapplicaties bieden een mooie User Interface (UI), een gebruiksvriendelijk backend beheer en een veilige omgeving om in te werken.


Interactiviteit? Integraties? Heb u nood aan migraties, koppelingen en interfaces met verschillende externe software pakketten? Op zoek naar intuïtieve en interactieve touch applicaties op maat?

Nieuw: Bezoekersregistratie software - Kiosk 01/11/2018

Via dekstop, tablet of touch kiosk kunnen bezoekers zich inschrijven of uitchecken al dan niet met gedrukte gepersonaliseerde badge. Bij het inchecken dient de bezoeker zijn persoonlijke gegevens, welke medewerker(s), de aankomst- en vertrektijd eventueel nummerplaat,… in te geven. Het uitchecken kan gemakkelijk door de hun naam in te geven of door het uit scannen van de badge.

Neem een kijkje op onze productsite:

www.bezoekersregistratie.ddiservices.be