Webshop? Eerst denken, dan doen!

Beste,

Een goede webshop, daar komt heel wat bij kijken. PopCom begeleidt u graag bij elke stap. Van doeltreffend advies, over catchy design tot praktische ERP-koppelingen op maat.

  • Dacht u al aan een effectieve en werkbare E-strategie?
  • Nog geen ervaring in het uittekeken van een efficiënte logistieke flow?
  • U wilt uw klanten een snelle en bovenal veilige betaalmethode aanbieden maar weet niet welke provider te kiezen?
  • U wil kostbare tijd besparen maar blijft 24/7 aan uw pc gekluisterd om uw aanbod up-to-date te houden?

PopCom biedt een professioneel antwoord op al uw vragen! 

Insectenkwekerij Bostoen - www.insectenkwekerij.be

PopCom ontpopte onlangs de nagelnieuwe website van Insectenkwekerij Bostoen. Onze nieuwe realisatie kan zoals steeds heel wat puike adelbrieven voorleggen: 100% responsive design, professionele fotografie, een eenvoudig up-to-date te houden cataloogfunctie én uitgerust met ons bloedeigen Popmin CMS-systeem. Én daar houdt het nog niet eens op! Als extraatje hebben we deze beestige website voorzien van een persoonlijke log-in & registratiemodule met winkelkarretje. Een bijzonder snelle en gemakkelijke manier voor de Bostoen-klanten om hun voorraden online te bestellen.

CC De steiger - Menen - www.ccdesteiger.be

De Steiger is het cultuurcentrum van de stad Menen. Met heel wat tentoonstellingen, optredens, cursussen en voorstellingen wordt CC De Steiger druk bezocht. Een duidelijke website mocht voor hen dus zeker niet ontbreken. 
PopCom nam deze uitdaging met beide handen en klaarde de klus: de website kreeg een hedendaags design en bevat ondermeer het volledige jaarprogramma, mogelijkheid tot bestellen van tickets, zoekfunctie, info over CC De Steiger, diverse contactmogelijkheden en nog veel meer!

Emma Nutrition - www.emma.be

Emma Nutrition staat voor ‘Electronical Milk Mother Application’. Zij leveren en ontwikkelen complementaire diervoeders in allerlei vormen. Dankzij hun knowhow en de mogelijkheden voor het maken van tabletten, bolussen en gels zijn ze zowel op de binnen- als buitenlandse markt actief. Als antwoord op de groeiende internationale vraag ontwikkelde PopCom een gloednieuwe website inclusief webshop. Bezoekers van de website krijgen een duidelijk overzicht van de producten en kunnen deze makkelijk online bestellen.
De medewerkers van ‘Emma Nutrition’ kunnen hun nieuwe online cataloog makkelijk beheren door het CMS van PopCom.

Saro Verpakkingen - www.saroverpakkingen.be

Het Brugse Saro is gespecialiseerd in verpakkingen voor chocolatiers, patissiers en luxe-verpakkingen tout-court. Personaliseren? Graag! Eigen design of uniek verpakkingsontwerp? Super! Maar hoe zet je zo’n businessmodel op een goede manier in de markt en vooral... op het wereldwijde web?

Daar wist PopCom wel raad mee: we lanceerden een mobielvriendelijke website met als basis een uitgebreide cataloogmodule (Popmin-CMS, check! Gebruiksvriendelijk en op maat? Dubbelcheck!) waar Saro alle realisaties en verpakkingsmogelijkheden aan de online wereld kan voorstellen. Daar horen uiteraard foto’s bij, véél foto’s... Elk product kan dan ook rekenen op zijn eigen omschrijving en specifieke foto-galerij met automatische croptool.

PopCom | Accent Business Park | Kwadestraat 153 bus 3.3 | 8800 Roeselare
T +32 (0) 51 62 25 90 | E info@popcom.be | W www.popcom.be
Klik hier om je uit te schrijven


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang regelmatig het laatste nieuws over PopCom. Deze nieuwsbrief is volledig vrijblijvend en bij elke nieuwsbrief is er de mogelijkheid om zich uit te schrijven.

E-mail
Wij verwerken uw persoonsgegevens conform het Privacy beleid van Popcom
Privacy voorwaarden

Popfolio

De Steiger is het cultuurcentrum van de stad Menen. Met heel wat tentoonstellingen, optredens, cursussen en voorstellingen wordt CC De Steiger druk bezocht.

Een duidelijke website mocht voor...

Lees meer
Saro verpakkingen
webdesign, website

Het Brugse Saro is gespecialiseerd in verpakkingen voor chocolatiers, patissiers en luxe-verpakkingen tout-court. Personaliseren? Graag! Eigen design of uniek verpakkingsontwerp? Super! Alles kan...

Lees meer
Aluform
advertising, corporate identity, huisstijl, logo, mobile website, responsive design, seo, webdesign, website

Aluform, een toonaangevend familiebedrijf gespecialiseerd in aluminium-balustrades, onderscheidt zich al jaren door zijn gedrevenheid naar kwaliteit en service. Een visie die Popcom als vaste...

Lees meer
't Rusteel
advertising, folders & brochures, huisstijl, identity, print

’T Rusteel, een restaurant met een passie voor bier.

Na de volledige branding verzorgd te hebben van hun partner, Brouwerij Gulden Spoor, mocht PopCom de menukaart van het restaurant onder...

Lees meer
Dewilde Engineering
folders & brochures, webdesign, website

Dewilde Engineering uit Ieper is een gevestigde waarde in machinebouw en robotica. Het mag enkele grote namen tot zijn klanten rekenen.


Dewilde rekende van hun kant op PopCom om hun website...

Lees meer
Nusect Bvba
webdesign, website

PopCom ontpopte onlangs de nagelnieuwe website van Nusect. Onze nieuwe realisatie kan zoals steeds heel wat puike adelbrieven voorleggen:

100% responsive design, professionele fotografie, een...

Lees meer
Emma
responsive design, webdesign, website

Emma Nutrition staat voor Electronical Milk Mother Application.
Ze leveren complementaire diervoeders in allerlei vormen. Dankzij hun knowhow en de mogelijkheden tot het maken van tabletten en...

Lees meer
Soenen Verzekerjedirect
webdesign, website

Soenen Verzekeringen beschikt over 4 vestigingen: Poperinge, Ieper, Nieuwpoort en Brussel. Popcom kreeg de opdracht om een aparte website te voorzien waarop hun klanten snel simulaties kunnen...

Lees meer