PopCom boost uw imago!

Beste,

In een steeds competitievere marktomgeving is sterk communiceren van levensbelang. PopCom bezorgt uw bedrijf een innovatief & professioneel imago en plaatst uw projecten steeds op een unieke manier in de kijker.

Ons jong en creatief PopCom-team denkt met u mee en creëert de juiste uitstraling voor uw organisatie.

Razend benieuwd?

Ontdek hieronder enkele van onze recente projecten of surf naar onze website www.popcom.be. 

Helemaal overtuigd?

Laat van je horen op 051 62 25 90 of mail naar info@popcom.be.

We maken graag een afspraak!

WisKeys

Keys to the future of work! WisKeys, Een virtueel en live netwerk boordevol kennis over werk, organisatie en arbeidsmarkt is geboren... En PopCom stond vanaf het prille begin mee aan de wieg:

Onder goedkeurend oog van de intitiatiefnemers ontworpen we een uniek en toch veelzijdig logo dat precies in hun smaak viel.

Vervolgens namen we het kloppend hart van het WisKeys-netwerk onder handen: de website. Vanaf de eerste grafische krijtlijnen, over uitgebreide programmatierondes tot een gepersonaliseerde nieuwsbrief-module... we toverden elk leuk idee fijntjes om tot een efficiënt en effectief communicatiemiddel. Alles 100% mobile responsive erbovenop! 

Dankzij het in-huis-ontwikkeld Popmin CMS-systeem is het updaten van alle mogelijke content een fluitje van een cent!

www.wiskeys.be

Handsaeme Machinery

Handsaeme Machinery is een West-Vlaams familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van kwaliteitsmachines. U kan er rekenen op een persoonlijke aanpak van bij de engineering tot na de opstart van uw machine.

Voor hun afdeling tapijtafwerkingsmachines werd PopCom aangesproken om een nieuwe professionele brochure te voorzien. Met het oog op enkele internationale beursdeelnames werd gekozen voor een Engelstalige brochure met kwaliteitsvolle uitstraling. Perfect passend dus, bij de waarden en visie die Handsame Machinery hoog in het vaandel draagt.

Project Immo

Professioneel makelen in regio Brugge? Dat is Project Immo! Verkoop en verhuur van vastgoed, maar ook nieuwbouw in Spanje, diverse vastgoedprojecten en het restylen en bemeubelen van uw vastgoed zijn de hoofdactiviteiten van deze trouwe partner op de Brugse immo-markt.

Met hun stijlvol kantoor in hartje Brugge beschikt Project Immo over uitstekende troeven. PopCom speelde deze handig uit in hun communicatie: Een nagelnieuw logo, bijhorende huisstijl en een ‘in het oog springende’ corporate brochure maakten het plaatje compleet.

Stevens Punching

Stevens Punching is reeds jaren gespecialiseerd in het ponsen, lasersnijden, plooien, lassen, poederlakken en assembleren van industrieel plaatwerk. Met een kennis gebaseerd op ruim 40 jaar ervaring staat Stevens Punching garant voor full-service plaatbewerking.

PopCom kent reeds een lange samenwerking met Stevens Punching. Recent werden de website en corporate brochure in een nieuw hedendaags kleedje gestoken. Anno 2016 mag een responsive website immers niet achterwege blijven.

www.stevens-punching.be

PopCom | Accent Business Park | Kwadestraat 153 bus 3.3 | 8800 Roeselare
T +32 (0) 51 62 25 90 | E info@popcom.be | W www.popcom.be
Klik hier om je uit te schrijven


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang regelmatig het laatste nieuws over PopCom. Deze nieuwsbrief is volledig vrijblijvend en bij elke nieuwsbrief is er de mogelijkheid om zich uit te schrijven.

E-mail
Wij verwerken uw persoonsgegevens conform het Privacy beleid van Popcom
Privacy voorwaarden

Popfolio

De Steiger is het cultuurcentrum van de stad Menen. Met heel wat tentoonstellingen, optredens, cursussen en voorstellingen wordt CC De Steiger druk bezocht.

Een duidelijke website mocht voor...

Lees meer
Saro verpakkingen
webdesign, website

Het Brugse Saro is gespecialiseerd in verpakkingen voor chocolatiers, patissiers en luxe-verpakkingen tout-court. Personaliseren? Graag! Eigen design of uniek verpakkingsontwerp? Super! Alles kan...

Lees meer
Aluform
advertising, corporate identity, huisstijl, logo, mobile website, responsive design, seo, webdesign, website

Aluform, een toonaangevend familiebedrijf gespecialiseerd in aluminium-balustrades, onderscheidt zich al jaren door zijn gedrevenheid naar kwaliteit en service. Een visie die Popcom als vaste...

Lees meer
't Rusteel
advertising, folders & brochures, huisstijl, identity, print

’T Rusteel, een restaurant met een passie voor bier.

Na de volledige branding verzorgd te hebben van hun partner, Brouwerij Gulden Spoor, mocht PopCom de menukaart van het restaurant onder...

Lees meer
Dewilde Engineering
folders & brochures, webdesign, website

Dewilde Engineering uit Ieper is een gevestigde waarde in machinebouw en robotica. Het mag enkele grote namen tot zijn klanten rekenen.


Dewilde rekende van hun kant op PopCom om hun website...

Lees meer
Nusect Bvba
webdesign, website

PopCom ontpopte onlangs de nagelnieuwe website van Nusect. Onze nieuwe realisatie kan zoals steeds heel wat puike adelbrieven voorleggen:

100% responsive design, professionele fotografie, een...

Lees meer
Emma
responsive design, webdesign, website

Emma Nutrition staat voor Electronical Milk Mother Application.
Ze leveren complementaire diervoeders in allerlei vormen. Dankzij hun knowhow en de mogelijkheden tot het maken van tabletten en...

Lees meer
Soenen Verzekerjedirect
webdesign, website

Soenen Verzekeringen beschikt over 4 vestigingen: Poperinge, Ieper, Nieuwpoort en Brussel. Popcom kreeg de opdracht om een aparte website te voorzien waarop hun klanten snel simulaties kunnen...

Lees meer