Digital Signage widgets-Dynamische templates

Van sociale media tot streaming video, in de widget store vindt u het. Elke widget stelt de gebruiker in staat om op een snelle en eenvoudige manier content te creëren en in real time aan te passen.

Bovendien beschikt elke widget over zijn eigen ontwerpaanpassing, state-of-the-art animatie tools en componenten om al uw communicatie doelen aan te spreken. Het creëren van efficiënte en betaalbare professionele digital signage content is nog nooit zo leuk geweest!

Widget afbeeldingen.jpg
Afbeeldingen

Met deze widget kunt u op een eenvoudige manier beelden weergeven. De widget kan ook over het volledige scherm worden ingesteld, zodat het kan worden gebruikt als achtergrond.

Widget slideshow.jpg
Slideshow

biedt u de mogelijkheid om meerdere beelden na elkaar weer te geven.

Widget tekst.jpg
Tekst

stelt de gebruiker in staat tekstuele informatie in verschillende formaten weer te geven. Om de indeling en de opmaak van de tekst te vereenvoudigen is er een html-editor beschikbaar.

Widget klok.jpg
Klok

Houd uw bezoekers en medewerkers op de hoogte van het actuele tijdstip. Hiermee kan u flink besparen want u hoeft geen wandklokken meer op te hangen.

Widget datum.jpg
Datum

Up-to-date blijven is nooit gemakkelijker geweest dan met de Date widget.

Widget externnieuws.jpg
Extern nieuws

Indien u nieuws of inhoud van een externe bron, zoals een persbureau, weerdienst, enz... wenst weer te geven dan is deze widget wat u nodig hebt.

Widget ticker.jpg
Ticker

De ticker widget stelt u in staat bepaalde informatie continu weer te geven. Meerdere parameters en visuele effecten kunnen worden gedefinieerd.

Widget berichten.jpg
Berichten

Verzenden naar een apparaat, locaties, gebruikers of gebruikersgroepen is nooit zo gemakkelijk geweest. Deze berichtendienst stelt u in staat om op een gemakkelijke manier uw klanten te bereiken met live informatie, speciale aanbiedingen, dringende berichten, enz..

Widget rss.jpg
RSS

RSS (Really Simple Syndication) feeds zijn een eenvoudige manier om bij te blijven met de krantenkoppen. De dienst toont synoptische nieuwsberichten op een display. Een internetverbinding is vereist voor het binnenhalen van live RSS- feeds.

Widget weerinfo.jpg
Weer informatie

Deze widget geeft nauwkeurige gegevens over het weer van vandaag en de komende dagen weer.

Widget agenda.jpg
Agenda

Deel de agenda van uw medewerkers om hun afspraken, taken en de huidige locatie (arts A voert nu een operatie uit in afdeling B bijvoorbeeld) te tonen.

Widget locationfinder.jpg
Location finder

Bent u het beu om steeds de mensen de weg te wijzen? Deze widget helpt u om bezoekers en patiënten direct naar hun bestemming te loodsen.

Widget groepslijst.jpg
Groepslijst

Een lijst met informatie over artsen, consultaties, afdelingen, kamers....

Widget kamerreservatie.jpg
Kamer reservatie

Via deze widget kunt u de reservering van uw kamers (bijvoorbeeld: vergaderzalen) weergeven. Het is mogelijk om een overzicht van de plaatsen op te geven of zelfs om een kamer via de interface reserveren.

Widget webpagina.jpg
Webpagina

Weergave van een of meerdere webpagina’s door het invoeren van een URL adres. Dit stelt u in staat om de website van het bedrijf, nieuwsberichten, blogs, etc... te tonen.

Widget pictureinpict.jpg
Picture in picture

De Picture in picture widget maakt het mogelijk om een stream op het volledige scherm en één of meerdere andere streams in kleinere vensters weer te geven. Met deze widget begint een hele nieuwe wereld van mogelijkheden.

Widget vod.jpg
Video on demand

De VOD widget levert Video-on-demand, die gebruikers in staat stelt om hun favoriete video-content te bekijken. De inhoud kan worden geleverd aan het platform via het uploaden van bestanden. Meerdere bestandsformaten worden ondersteund door het netwerk. Na te zijn omgezet, worden ze gestreamd.

Widget Untitled-1.jpg
Live DVD

Speel een corporate video door het hele gebouw of streamen van een film voor uw klanten? De DVD-service is wat je zoekt!

Widget livetv.jpg
Live TV

kunnen gebruikers kijken naar live zowel SD als HD-streams. Live TV kan worden getoond volledig scherm of in inzet vensters. Het IP- streams worden geleverd via een IPTV op headend of andere apparaten zoals IP-camera ‘s.

Popfolio

De Steiger is het cultuurcentrum van de stad Menen. Met heel wat tentoonstellingen, optredens, cursussen en voorstellingen wordt CC De Steiger druk bezocht.

Een duidelijke website mocht voor...

Lees meer
Saro verpakkingen
webdesign, website

Het Brugse Saro is gespecialiseerd in verpakkingen voor chocolatiers, patissiers en luxe-verpakkingen tout-court. Personaliseren? Graag! Eigen design of uniek verpakkingsontwerp? Super! Alles kan...

Lees meer
Aluform
advertising, corporate identity, huisstijl, logo, mobile website, responsive design, seo, webdesign, website

Aluform, een toonaangevend familiebedrijf gespecialiseerd in aluminium-balustrades, onderscheidt zich al jaren door zijn gedrevenheid naar kwaliteit en service. Een visie die Popcom als vaste...

Lees meer
't Rusteel
advertising, folders & brochures, huisstijl, identity, print

’T Rusteel, een restaurant met een passie voor bier.

Na de volledige branding verzorgd te hebben van hun partner, Brouwerij Gulden Spoor, mocht PopCom de menukaart van het restaurant onder...

Lees meer
Dewilde Engineering
folders & brochures, webdesign, website

Dewilde Engineering uit Ieper is een gevestigde waarde in machinebouw en robotica. Het mag enkele grote namen tot zijn klanten rekenen.


Dewilde rekende van hun kant op PopCom om hun website...

Lees meer
Nusect Bvba
webdesign, website

PopCom ontpopte onlangs de nagelnieuwe website van Nusect. Onze nieuwe realisatie kan zoals steeds heel wat puike adelbrieven voorleggen:

100% responsive design, professionele fotografie, een...

Lees meer
Emma
responsive design, webdesign, website

Emma Nutrition staat voor Electronical Milk Mother Application.
Ze leveren complementaire diervoeders in allerlei vormen. Dankzij hun knowhow en de mogelijkheden tot het maken van tabletten en...

Lees meer
Soenen Verzekerjedirect
webdesign, website

Soenen Verzekeringen beschikt over 4 vestigingen: Poperinge, Ieper, Nieuwpoort en Brussel. Popcom kreeg de opdracht om een aparte website te voorzien waarop hun klanten snel simulaties kunnen...

Lees meer