Presentatie-Content Narrowcasting

Presentaties zijn van groot belang in het digital signage verhaal. Ze visualiseren de inhoud, gemaakt met een editor en gepland met een planner. Zowel de creatie als de weergave van content is gebaseerd op presentaties.

Binnen een presentatie kunnen verschillende pagina’s en widgets worden samen gevoegd. Die widgets kunnen worden gekoppeld aan de pagina. Ze veranderen mee als de pagina verandert in de presentatie. Ze kunnen ook worden gekoppeld aan de presentatie zelf. Op dit punt is het mogelijk om een soort template te creëren voor verder gebruik.

Om het maken van presentaties vergemakkelijken, zijn verschillende tools beschikbaar voor de gebruiker. Deze zijn geïntegreerd in een gebruiksvriendelijke editor. De editor helpt de gebruiker om zijn doel te bereiken in termen van het creëren van de gewenste presentaties.

Planner-Sheduler

Nadat de presentaties zijn gemaakt, kan de gebruiker deze plannen om op een bepaald apparaat weergegen te worden. Terwijl het apparaat de geplande content weergeeft, geeft de playlist een overzicht van de geplande presentaties weer.

Provisioning van presentaties

Het geeft je de mogelijkheid om presentaties te creëren, te onderhouden en te deactiveren. Door de toewijzing van deze presentaties aan verschillende apparaten, locaties, gebruikers of gebruikersgroepen, wordt het beheer en onderhoud vereenvoudigd.

Digital signage presentatie

Popfolio

De Steiger is het cultuurcentrum van de stad Menen. Met heel wat tentoonstellingen, optredens, cursussen en voorstellingen wordt CC De Steiger druk bezocht.

Een duidelijke website mocht voor...

Lees meer
Saro verpakkingen
webdesign, website

Het Brugse Saro is gespecialiseerd in verpakkingen voor chocolatiers, patissiers en luxe-verpakkingen tout-court. Personaliseren? Graag! Eigen design of uniek verpakkingsontwerp? Super! Alles kan...

Lees meer
Aluform
advertising, corporate identity, huisstijl, logo, mobile website, responsive design, seo, webdesign, website

Aluform, een toonaangevend familiebedrijf gespecialiseerd in aluminium-balustrades, onderscheidt zich al jaren door zijn gedrevenheid naar kwaliteit en service. Een visie die Popcom als vaste...

Lees meer
't Rusteel
advertising, folders & brochures, huisstijl, identity, print

’T Rusteel, een restaurant met een passie voor bier.

Na de volledige branding verzorgd te hebben van hun partner, Brouwerij Gulden Spoor, mocht PopCom de menukaart van het restaurant onder...

Lees meer
Dewilde Engineering
folders & brochures, webdesign, website

Dewilde Engineering uit Ieper is een gevestigde waarde in machinebouw en robotica. Het mag enkele grote namen tot zijn klanten rekenen.


Dewilde rekende van hun kant op PopCom om hun website...

Lees meer
Nusect Bvba
webdesign, website

PopCom ontpopte onlangs de nagelnieuwe website van Nusect. Onze nieuwe realisatie kan zoals steeds heel wat puike adelbrieven voorleggen:

100% responsive design, professionele fotografie, een...

Lees meer
Emma
responsive design, webdesign, website

Emma Nutrition staat voor Electronical Milk Mother Application.
Ze leveren complementaire diervoeders in allerlei vormen. Dankzij hun knowhow en de mogelijkheden tot het maken van tabletten en...

Lees meer
Soenen Verzekerjedirect
webdesign, website

Soenen Verzekeringen beschikt over 4 vestigingen: Poperinge, Ieper, Nieuwpoort en Brussel. Popcom kreeg de opdracht om een aparte website te voorzien waarop hun klanten snel simulaties kunnen...

Lees meer